Despre noi

Despre noi

Suplimente esențiale naturale si organice care funcționează

De ce suplimente esențiale? Pentru că sunt mai mult decât suplimente alimentare sau nutritive, sunt produse revoluționare cu absortie rapidă și care suplinesc cu adevărat carențele din organism.

Proiectul Suplimente Esențiale a fost creat de Dr. Andrei Pîrgari și Angelina Zaporojan-Pîrgari pentru a-ți oferi cele mai eficiente programe de sănătate orientate spre schimbarea stilului de viață și spre o sănătate optimă. Stă în puterea ta să obții o stare de sănătate excelentă cu suplimente și vitamine de calitate.

Acest site s-a născut din dorința noastră de a împărtăși practica și experiența clinică din domeniul sănătății de peste 20 de ani cu toți cei care își doresc o stare de sănătate sau de bine la superlativ. Suplimentele alimentare nu sunt la fel, tocmai de aceea ne dorim să venim atât cu vitamine, minerale și produse esențiale pentru sănătate cât și cu informații actuale și de interes din domeniul sănătății.

Care este misiunea noastră ?

În esență, te susținem să identifici vitaminele și suplimentele de calitate necesare unui echilibru interior și exterior. Produsele comercializate pe www.suplimente-esențiale.ro hrănesc celula, optimizează sistemele funcționale ale organimului și intevin în menținerea unui potențial maxim de sănătate.

Am ales să colaborăm cu distribuitori de vitamine, minerale și suplimente esențiale care sunt recunoscuți la nivel mondial pentru calitatea și eficiența produselor din sfera sănătății: Life Extension, QuickSilver, Perfect Health și EssensO3.

Stă în puterea ta să fii mai sănătos, să ai un tonus mai bun, să slăbești sau să iți întărești imunitatea. Noi iți arătam cum.

Despre noi
Pentru mai multe detalii, click aici.