Protocoale

Cauți produse eficiente pentru detoxifiere și hidratare? Iți dorești un program personalizat și produse pentru a slăbi eficient? Ai carențe de vitamine? Multe întrebări din sfera sănătății și a stării de bine își găsesc răspunsul la specialiștii noștri și în podusele de pe site-ul www.suplimente-esențiale.ro

Protocol de detoxifiere și hidratare

Acest program este pentru tine dacă vrei să-ți restabileșți starea de bine și dacă ai problemele digestive, autoimune, dureri de cap frecvente, problemele de memorie, ceața mentală, alergii și o stare de energie scăzută.

Protocolul se bazează pe o combinație de minerale, oligoelemente și antioxidanți pentru un proces ușor de detoxifiere.

Durată recomandată cu suplimente pentru detoxifiere și hidratare – 30 zile.

Protocol anti-parazitar

Acest program este pentru tine, dacă dorești să efectuezi un program de eliminare a paraziților intestinali, care este eficient și non-toxic pentru ficat. Programul are drept obiectiv eliminarea diferitelor specii de paraziți, detoxifierea organismului, fortificarea imunității și refacerea microflorei intestinale sănătoase.

Protocolul se bazează pe o combinație de plante, enzime, minerale și antioxidanți.

Durată minimă recomandată cu suplimente eficiente în eliminarea paraziților – 30 de zile

Protocol de corectare a carenței de Vitamina D3

Acest program este pentru tine dacă în baza analizelor de laborator la prezența Vitaminei D3 în sânge (analiza 25 (OH)) ai fost depistat cu carențe sau dacă vrei să-ți menții nivelul optim de vitamina D3. Pe blog vei găsi articole despre cât și cum să consumi vitamina D sau te poți programa la o consultație în acest sens.

Protocolul se bazează pe o combinație de minerale, oligoelemente, antioxidanți și Vitamina D3 în doze recomandate conform necesităților individuale.

Durată recomandată cu suplimente și Vitamina D – se stabilește individual.

Protocol de detoxifiere ficat

Acest program este pentru tine dacă ficatul tău este supra-încărcat cu toxine. Printre semnele că ficatul tău a obosit sunt: creșterea în greutate în special în jurul abdomenului, apariția celulitei, balonare frecventă, indigestie, oboseală cronică, modificări ale dispoziției, depresie, iritații ale pielii.

Protocolul se bazează pe o combinație de plante, enzime, minerale și antioxidanți pentru un proces ușor de refacere a ficatului.

Durată recomandată cu suplimente pentru detoxifierea ficatului – 30 zile.

Protocol de detoxifiere a metalelor grele

Acest program este pentru tine dacă ai fost diagnosticat cu intoxicație cu metale grele precum: mercur, cadmiu, plumb, aluminiu, arsenic, bismut, etc. Ești intoxicat cu metale grele dacă ai anumite simptome precum: dureri de cap, iritabilitate, insomnie, schimbări la nivel de memorie sau pierderea memoriei, confuzie, amețeală și pierderea echilibrului, tulburări de miros, gust, auditive, dureri în piept, disfuncții respiratori, gust metalic, amorțeală/furnicături, oboseală, slăbiciune, dureri, depresie, anxietate, erupții cutanate, etc.

Protocolul se bazează pe o combinație de plante, enzime, minerale și antioxidanți pentru un proces ușor de detoxifiere.

Durată minimă recomandată în detoxifierea cu metale grele– 30 zile.

Protocol de menținere

Acest program este pentru tine dacă ai parcurs etapele de detoxifiere și dorești să-ți menții rezultatele sau să-ți suplinești carențele nutriționale, inclusiv în perioada de creștere intensă, în sarcină și alăptare și inclusiv pentru oricine dorește să-și mențină o stare optimă de sănătate orientată spre longevitate și tinerețe.

Protocolul se bazează pe o combinație de plante, enzime, minerale, antioxidanți si acizi grași polinesaturați omega-3 pentru un proces de menținere a nivelului optim de sănătate.

Durată minimă recomandată cu suplimente esențiale – 30 de zile.

Pentru a obține protocolul recomandat, programează-te acum la o consultație, la numărul de telefon: 0732818181

Produsele atent selecționate de noi, întrunesc cele mai înalte stanarde de calitate.

Suplimente esentiale dezvoltate de doctori
Toate suplimentele, mineralele și vitaminele comercializate sunt dezvoltate de doctori și sunt cercetate amănunțit. Echipe de oameni de știință, ingineri și specialiști au conlucrat pentru a da naștere unor suplimente esențiale sănătății. Niciun produs sau ingredient nu va fi adăugat vreodată în categoriile de produse alese atent de noi, dacă nu îndeplinește standardele noastre premium.
Biodisponibilitate îmbunătățită
Pentru a te ajuta să profiți la maximum de beneficiile suplimentelor esențiale, am selecționat doar produse care au fost obținute prin procese inovatoare și tehnologii avansate cum ar fi fermentația, micronizarea, eliberarea întârziată, acoperiri speciale, precum și tehnologia pe bază de lipozomi. Comercializăm suplimente care îmbunătățesc absorbția nutrienților, îmbunătățesc biodisponibilitatea și optimizează toate beneficiile.
Testate în laborator
Toate suplimentele alimentare propuse au fost testate profesional pentru contaminare, alterare, potență și performanță.
Fără OMG-uri
Toate vitaminele si suplimentele prezentzate pe site au trecut printr-un proces riguros pentru a garanta că nu conțin OMG.
Valabilitate si protectie inalta
Pentru a oferi o protecție superioară împotriva scurgerilor și a deteriorării ingredientelor, produsele propuse folosesc capsule etanșe, cu înveliș tare sau capsule umplute cu lichid, care sunt inodore și reduc potențialul de oxidare, sporind în același timp durata de valabilitate.
Suplimente organice
Produsele prezentate pe site folosesc din punct de vedere etic ingrediente biodinamice și organice (obținute din plante și uleiuri vegetale și esențiale) realizate într-o manieră durabilă și responsabilă față de mediu. Produsele sunt ambalate exclusiv folosind sticlă sau materiale plastice reciclabile ori de câte ori este posibil și interzice utilizarea oricăror materiale de umplutură din plastic în timpul transportului pentru a crea cel mai mic impact asupra mediului.
Ingrediente curate
Toate suplimentele esențiale și vitaminele sunt fabricate fără umpluturi dăunătoare, conservanți și auxiliari de procesare, cum ar fi stearat de magneziu, arome și îndulcitori artificiali, ftalați și polietilen glicol. Ori de câte ori este posibil, alegem produse care folosesc ingrediente biodinamice și organice certificate, care nu conțin soia și gluten.

Formular programare consultatie