Programe nutriționale personalizate

Ținând cont de faptul că dietele nu funcționează, iar majoritatea persoanelor care slăbesc pun totul înapoi și mai mult, nutriția personalizată te ajută să controlezi mai bine glicemia și colesterolul și recomandă tipurile de exerciții și schimbările în stilul de viață care pot oferi mai multe beneficii.

Scopul nutriției personalizate este de a menține și sau de a îmbunătăți sănătatea persoanelor prin utilizarea datelor, clinice și dietetice pentru a oferi recomandări privind alimentația sănătoasă, stilul sănătos de viață și pentru a implementa modificările dietetice necesare.

Elaborăm programe nutriționale bazate pe datele concrete ale unei persoane, cum ar fi metabolismul, biochimia sângelui și microbiomul.

Programul nutrițional personalizat te poate ajuta să-ți gestionezi greutatea, să-ți controlezi mai bine glicemia și colesterolul și să găsești cel mai potrivit plan de exerciții fizice.

Recomandările sunt individualizate cu privire la persoana care are nevoie de sprijin, în baza unui set de informații precum: preferințe alimentare, istoric medical, simptome, analize de sânge, program și stil de viață.

Niciun plan nu este valabil pentru toți – nevoile emoționale, fizice și nutriționale sunt diferite în fiecare caz în parte.

Formular programare consultatie